Otkrij čaroliju brojeva u našoj Matemagičnoj školici!

Svako dijete ima veliki potencijal, samo ga je potrebno usmjeriti.

Nagrađivani NUMICON program u Školici - Razvijamo vještine za cijeli život! 

Dobrodošli u Školicu gdje djeca razvijaju vještine ključne za cijeli život! Fokusiramo se na poticanje pažnje, koncentracije, inteligencije, logičkog razmišljanja i rješavanja problema. Naš program uključuje nagrađivani Oxford program NUMICON, prilagođen djeci od 4 godine, s lokacijama u Bjelovaru i Zagrebu. Uz individualni pristup i rad u malim skupinama, svako dijete ostvaruje svoj puni potencijal.

Važnost razvijanja intelektualnih vještina i kognitivnih sposobnosti kod djece od najranijih godina ne može se zanemariti. U Školici to postižemo na zabavan i razigran način, jer vjerujemo da učenje treba biti užitak. Numicon je naša igračka za učenje koja potiče dječju radoznalost i kreativnost.

Svako dijete ima nevjerojatan potencijal, a mi smo ovdje kako bismo ga usmjerili i podržali. Naš cilj je razvijati samopouzdanje kod djece, omogućiti im snažan temelj za akademski uspjeh i postići cjelovit kognitivni razvoj. Znamo da predmatematičke vještine imaju presudan utjecaj na budući uspjeh, stoga se brinemo o cjelovitom razvoju vašeg djeteta.

Uvjerite se sami zašto je NUMICON igra koja mijenja igru u učenje. Odgovorni roditelji znaju da je ovo najvrjedniji poklon koji mogu podariti svojoj djeci.

Obogatite djetinjstvo svojeg malog čuda s našim kvalitetnim programom u Školici!

Jeste li znali da  upravo razvoj predmatematičkih vještina ima snažniji utjecaj na akademski uspjeh nego vještina čitanja?

 

 

Programi

Programi u Školici su pažljivo osmišljeni za svaku dobnu skupinu. Niste sigurni koji je program baš za Vašeg znalca? Numicon? Mentalna aritmetika ili individualni rad? Ne brinite, mi ćemo Vam na besplatnom savjetovanju preporučiti koja je najbolja opcija za Vaše dijete.

Montessori English za djecu već od 2. godine pa sve do kraja OŠ